Abonnement mobielMobiel abonnement

Familie abonnement voor op je mobiel

Handig: een familie abonnement

Als je een nieuw abonnement voor je mobiel koopt, dan kun je ook een familie abonnement nemen. Met een familie abonnement kun je namelijk gratis bellen en sms’en binnen een geselecteerde groep binnen je familie.

De beste mobiele abonnementen vind je hier!

Hoe een familie abonnement werkt

Het idee voor een familie abonnement voor op je mobiel kwam van T-Mobile. Ze bedachten in 2009 het Family-abonnement, wat tegenwoordig het Friends & Family-abonnement heet. Met zes telefoons is het bij dit abonnement mogelijk gratis over en weer te bellen en sms’en. Er zijn zes mobiele nummers die mee mogen doen en één vaste lijn. Alle telefoons kunnen onbeperkt met elkaar bellen en sms’en tot 1000 belminuten en 1000 sms’jes per maand. Naar de vaste telefoon kan overigens wel alleen gebeld worden, dus hiermee kun je niet gratis bellen naar de mobiele nummers.

Wat een familie abonnement kost

Momenteel betaal je voor dit familie abonnement voor op je mobiel €14,95. Het leuke aan zo’n abonnement is dat één iemand maar de kleine 15 euro betaalt. De rest heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Je kunt op deze manier natuurlijk ook gewoon de kosten verspreiden, zodat iedereen een klein bedrag betaalt. Op deze manier wordt een familie abonnement voor de mobiel voor iedereen gemakkelijk te betalen en zal zelfs bijna niemand die paar euro die het per maand kost opmerken.

Familie abonnement mobiel met kinderen

Een familie abonnement voor op je mobiel natuurlijk ontzettend handig als je kinderen hebt, die ook een mobiele telefoon hebben. Je hoeft op deze manier veel minder snel ongerust te worden, omdat je je kinderen altijd kunt bereiken. Kinderen hebben steeds vroeger een mobiel, dus wat dat betreft is het ook wel handig om ze zo vaak mogelijk te kunnen bellen en sms’en als je wilt.

Meer mogelijkheden familie abonnement

Je kunt een familie abonnement voor op je mobiel natuurlijk met iedereen doen. Zit je in een groep vrienden en bellen en sms’en jullie elkaar heel vaak? Dan is dit familie abonnement voor je mobiel natuurlijk ook heel handig. Maar wat dacht je er bijvoorbeeld van om zo’n familie abonnement toe te passen in een bedrijf? Als je met een groep collega’s die vaak belt met elkaar afspreekt om dit abonnement te nemen, dan zullen de kosten voor de telefoongesprekken zeer laag blijven: slechts een kleine 15 euro in de maand voor één persoon.

Familie abonnement voor jou

Met het afsluiten van een abonnement voor je mobiel moet je eigenlijk creatief zijn. Denk daarom in mogelijkheden: wat kan een familie abonnement jou allemaal bieden? In welke gezelschappen kun je dit familie abonnement het beste gebruiken? Denk over deze zaken eens goed na en bekijk of het voor jou handig is om een familie abonnement te nemen. Het familie abonnement voor mobiel en één vaste lijn is natuurlijk oorspronkelijk bedoeld voor gezinnen, omdat er door gezinnen veel onderling wordt gebeld. Wie zegt echter dat je het abonnement per se voor je gezin moet gebruiken, als je het bijvoorbeeld liever voor vrienden gebruikt?