Abonnement mobielMobiel abonnement

Kado bij je mobiel abonnement

Mobiel abonnement met kado?

Ben je op zoek naar een mobiel abonnement met een kado? Er zijn verschillende manieren waarop je een kado kan krijgen voor bij je mobiel. Ook zijn er verschillende kado’s voor bij je mobiel abonnementDe beste mobiele abonnementen vind je hier!

Wat voor een kado?

Je kunt het je zo gek niet verzinnen, of je kunt het gratis krijgen bij een mobiel abonnement. Zo is er de mogelijkheid om een LCD-televisie te krijgen bij een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon. Ook kun je een camera kado krijgen bij een nieuw mobiel abonnement. Of wat dacht je van een mp3-speler? Van alles is mogelijk. Zo kun je zelfs een mobiel abonnement in combinatie met een laptop krijgen of samen met een navigatiesysteem. Het meest opzienbarende kado dat we zijn tegengekomen is tot nu toe een mobiel abonnement met een fiets erbij. Maar waarom ook niet? Het is best handig om dit soort acties te bekijken, want op deze manier kun je twee vliegen in één klap slaan. Als je bijvoorbeeld ook op zoek bent naar een laptop, dan heb je die maar meteen. Er zijn diverse websites die dit soort aanbiedingen doen. Je kunt hier heel gemakkelijk naar googlen.

Kado als korting

Daarnaast kun je het woord ‘kado’ in een breder perspectief bekijken: misschien vind je een korting op je abonnement wel een mooi kado en hoef je niet per se een fysiek kado’tje naast je mobiel abonnement. Je kunt verschillende abonnementen op deze manier vergelijken en erachter komen waar je de meeste korting krijgt. Handige websites hiervoor zijn bijvoorbeeld telecomvergelijker.nl en vergelijk.nl. Met dergelijke websites kun je meteen zien waar de korting te halen valt. Bovendien kun je in je stad eens kijken naar verschillende abonnementen. Alle winkels hebben vaak weer andere acties met andere kado’s.

Mobiel kado bij abonnement

Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement krijg je bovendien vaak de telefoon kado. Op deze manier hoef je dus niets te betalen voor een mooie, nieuwe telefoon. Je zit wel vast aan een abonnement van een paar jaar. Maar omdat het toch erg handig is om een abonnement te hebben, zal dit misschien geen probleem voor je zijn. Vaak kun je echter ook abonnementen afsluiten voor slechts een jaar, zodat je minder lang vast zit aan je verplichtingen. Je krijgt dan niet een nieuwe mobiel kado, maar je loopt niet de kans een abonnement voor twee jaar te hebben waar je toch niet helemaal tevreden over bent.

Je moet dit zelf even inschatten, maar vaak is aan te raden om voor twee jaar te gaan met een mobiel kado. Een mobiel kost vaak een groot bedrag en het is fijn om het apparaatje in ieder geval kado te krijgen. Dat scheelt weer wat geld. Let wel op de abonnementskosten. Soms kost een abonnement het eerste jaar namelijk minder veel geld. De provider geeft je op deze manier een financieel kado. Maak hier gebruik van als je dit tegenkomt!