Abonnement mobielMobiel abonnement

Het beste abonnement op je mobiel voor studenten

Mobiel abonnement belangrijk voor studenten

Als je gaat studeren, dan zul je merken dat een mobiel abonnement erg handig is. Je belt vaak met vrienden, maar ook voor je studie zul je een heleboel telefoontjes moeten plegen. Studenten doen er dan ook goed aan om een goed abonnement te nemen voor hun mobiel. De beste mobiele abonnementen vind je hier!

Speciale acties mobiel abonnement studenten

Er zijn veel bedrijven die speciale acties voor studenten hebben met handige aanbiedingen. Er wordt echter vrijwel nooit gevraagd om een studentenkaart. Hierdoor kun je als niet-student dus ook gewoon diezelfde aanbieding krijgen. Dat er dus speciale studenten abonnementen zijn is wat dat betreft een fabeltje. Staar je dus bij het uitzoeken van een mobiel niet blind op de ‘speciale studenten’-actie, maar kijk liever wat deze actie inhoudt. Ben je op zoek naar leuke acties voor studenten? Kijk dan in ieder geval eens op een website als studentmobiel.nl. Hier vind je allemaal acties voor studenten.

Waarom je een goed mobiel abonnement nodig hebt

Zoals al gezegd is het voor studenten erg belangrijk om een goed abonnement voor de mobiel te hebben. Je maakt enorm veel telefoontjes, verstuurt veel sms’jes naar vrienden en – ook niet onbelangrijk – je kunt in de trein, bus of metro eens lekker op het internet met je mobiele telefoon. Daarom is het handig om een goed abonnement af te sluiten dat het beste bij je past.

Soorten providers

Het is handig om te weten wat voor opties er zijn voor het starten van een abonnement. De drie netwerken in Nederland zijn van KPN, Vodafone en T-mobile. Onder KPN vallen KNP, Hi, Telfort, Simyo en MTVmobile. Onder Vodafone valt de eigen provider Vodafone en onder T-mobile vallen T-mobile en Simpel.nl.

Abonnement of pre-paid?

Studenten kunnen natuurlijk het mobiele abonnement uitkiezen dat bij hen past. Zo zijn er mobiele abonnementen en pre-paidmogelijkheden. Denk je dat je niet heel veel gaat bellen, ondanks het feit dat je nu student wordt? Misschien is pre-paid dan iets voor jou! Je kunt hierbij telkens nieuw beltegoed bijkopen. Pre-paid is echter niet aan te raden als je je mobiel geregeld nodig hebt.

Studenten mobiel abonnement verlengen

Maar wat kunnen studenten het beste doen als hun abonnement ophoudt? Ze kunnen meerdere dingen doen! Studenten kunnen hun abonnement laten verlengen met enkele jaren. Het is dan vrijwel altijd mogelijk om een nieuwe mobiel te krijgen. Kies vervolgens een mobiel uit die goed bij jou als student past. Welke functies zullen voor jou van belang zijn tijdens je studententijd? Wil je misschien je abonnement ook uitbreiden? Heb je al mobiel internet? Het zijn allemaal vragen die voor studenten van belang zijn.

Nieuw abonnement voor studenten

Wat je ook kunt doen is voor een nieuw abonnement gaan. Op deze manier kun je alle acties met elkaar vergelijken en kijken wat je zelf het handigste abonnement vindt. Je kunt een mooie nieuwe mobiel uitzoeken en een handig abonnement afsluiten, waarbij je zoveel betaalt als jij wil. Als je maar blijft vergelijken kun je een heel eind komen op mobielgebied!